fbpx

Het ebook ‘7 Tips om stellen in een vertrouwenscrisis te begeleiden en zelf niet machteloos en gefrustreerd te worden‘ wordt direct naar jouw mailbox verzonden!

 Fijn, dat je de stap hebt genomen en het ebook hebt aangevraagd. Het is speciaal geschreven voor hulpverleners die werken met stellen in een vertrouwenscrisis. Ik hoop met dit e-book antwoord te geven op een aantal van de grootste vragen waar hulpverleners tegenaan lopen.

Ik heb ook veel geschreven over het proces dat stellen in een vertrouwenscrisis doorlopen.

Een van de twee partners is vreemdgegaan en dat is een bom onder hun relatie. Woede, wanhoop, verdriet, vertwijfeling, angst, schaamte en schuld. Allemaal gevoelens die zich in hoge snelheid tussen hen afspelen. Of misschien voelt een partners zich wel helemaal verdoofd. Voelt hij/zij even niets meer. Het enige wat ze bezighoudt is de vraag: kan hun relatie zich herstellen? Kunnen ze nog iets van deze puinhoop maken? 

Ik geef je graag al direct alle antwoorden in mijn digitale

boek “SAMEN door de wanhoop” versie 2019 voor slechts € 19 !

Het boek “SAMEN door de wanhoop” kan over 5 minuten al in jouw bezit zijn. Dat is direct toegang tot alle kennis die je nodig hebt om deze relatie te herstellen.